hyperhydrosis-oldalrol

KÉSZÜLÉK KÉZ- ÉS LÁBIZZADÁS KEZELÉSÉRE

121.920 Ft (96.000 Ft)

Kéz- és lábizzadás kezelésére szolgáló készülék. Erős izzadás esetén is beválik az esetek 80-90%–ában. Kipróbálás céljából bérlés is lehetséges.

1 készleten

Cikkszám: 2001 Kategória:

Termékleírás

Számos kezelés javasolható a kéz- és lábizzadás enyhítésére, de ezek egy része súlyosabb esetben nem elég hatásos, a műtéti lehetőségek pedig kockázatosak.

Őszintén megmondjuk, hogy minket is meglepett, hogy heti néhány 2×10 perc kezelés milyen kitűnő eredményt ad. Így hát nem csodálkozunk, ha Önnek is kételyei lennének. Ezért vezettük be a bérlési lehetőséget.

A bérlésre két lehetősége van:

1. Futárral kiküldjük a készüléket, Ön a futárnak fizeti a teljes vételárat. Ha nem válik be (ami ritka), futárral visszaküldi, a díjat visszafizetjük, és csak bérleti díjat számolunk fel.

2. Személyesen átveszi az AnteMed Poliklinikán rendelési időben. Ekkor szerződést írunk alá, mely szerint Ön 15e Ft bérleti díjat fizet és 30 Ft kaúciót helyez el nálunk, melyet visszaszolgáltatunk, amikor a készüléket hibátlan állapotban és 4 héten belül visszahozza. Ha megtartja a készüléket, a bérleti díjat és kaúciót beszámítjuk.

További információk

Tömeg 2 g